Научи отговораХороскоп за 14 юни 2021
Хороскоп Овен (21 март - 20 април)
Изглежда като ден, който не е спокоен, но затова пък може да ви даде посока на действие. Бъдете готови за промени и движение.
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)
Ако сте се потрудили преди две седмици днес можете да пожънете резултатите от усилията си. Работете заедно с други хора, за да постигнете по-добри резултати.
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)
Важно е да отчитате резултатите, които сте постигнали, независимо от брояи големината им. Не прибързвайте и не пришпорвайте нещата, дайте им време да сеслучат.
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)
Още от сутринта ще ви завърти въртележката на събитията. Днес ще имате много срещи. Внимавайте да не пропуснете нещо важно между много разговори.
Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)
Ден само за общуване и осъществяване на контакти. Днес ще ви дразни всичко непочтено и нечестно. Не се разпилявайте в действията си.
Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)
Ще бъдете провокирани дадействате бързо и решително без много-много да премисляте. Важното е да не пропускате посоката, към която сте се запътили.
Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)
Ще трябва да решите някои финансови въпроси. Налага се да промените тактиката при разпределението на средствата. Не проявявайте екстравагантност по паричните въпроси.
Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Днес няма да ви се работи особено, гледайте шефа ви да не разбере. Добре ще ви се отрази физическата активност, но гледайте да е в басейн или във фитнес зала с климатик.
Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)
Ще ви се иска да избягате далече от ежедневните ангажименти, най-вероятно покрай морето. Някои от вас и може и да успеят да осъществят тази мечта, а останалите могат само да бленуват пред чаша студена бира.
Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)
Доста интересен ден се очертава. Важното е да не се разпилявате и да не правите необмислени неща от чисто любопитство. Мислете за последствията от действията си.
Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)
Денят не много подходящ за интимни връзки, наблегнете на служебните, но и там имайте едно наум. Може да се наложи да направите някои компромиси в името на общото благо.
Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)
Ако сте свързани с компютрите и програмирането по някакъв начин, днешният ден е сякаш направен за вас, ще имате възможност да докажете качествата си. Внимавайте, обаче с алкохола, особено със студените бири.
Хороскопи от astro5.net


Powered by: WebMaster Ltd. Design by: Gabriela Milanova
Пишете ни на: contact@oracul.bg