Научи отговораХороскоп за 31 октомври 2020
Хороскоп Овен (21 март - 20 април)
Днес ще се чувствате окрилени и ентусиазирани. Е, ще теоретизирате малко повече от необходимото, но пък ще гледате с оптимизъм на всичко. Хубав начин да приключите този месец и да сте готови за следващия.
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)
Много дрънкате, обсъждате, спорите и в крайна сметка май нищо не правите. Днес е последният ден на октомври и е добре да си направите равносметка. Остават още 2 месеца до края на годината, а на вас какво ви остава?
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)
Прекалено честолюбиво ще подхождате днес, което може да е признак на недостатъчна самоувереност и определено не ви носи дивиденти. Тогава какъв е смисълът да се държите така?
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)
Отиде си и този месец и вече се вижда краят на годината. Май е време да започнете да финализирате проектите, които сте започнали. Не се помайвайте още дълго, че време не остана.
Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)
Направо ще сте пияни от любов. Внимавайте, защото след пиянството идва махмурлукът и тогава става опасно. Пък и глава доста боли. Добре е да имате и някоя практично занимание на разположение.
Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)
Иска ви се да организирате цялото семейство в някакви спортни занимания, запълващи свободното им време. Не се ли увличате твърде в манията си за по-здравословно? Вие щом искате-спортувайте,ама не карайте насила всички наред да го правят.
Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)
Не се мислете за недосегаеми.Опредлено ще получите отпор от околните. Важното е да подходите неемоционално и главното справедливо.
Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Приключвате с ентусиазъм този месец, предвкусвайки наближаващите празници. Може да не са много близо, но тъкмо имате достатъчно време да си отрепетирате ролята.
Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)
Имате идея как да спечелите много пари, но тук въпросът е дали това ще стане? Може би хазартното у вас ще ви подтиква да рискувате. Не му позволявайте много да ви юрка.
Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)
Имате шанс да научите нещо изключително интересно. Ден на откритията и изненадите. Отворете съзнанието си и просто попивайте мъдростта на света, проявена в най-дребното нещо.
Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)
Определено няма да ви е лесно днес. Опитайте повече да слушате какво ви казват, вместо да си правите изводи на база собствени трактовки. Много от недоразуменията се дължат на недоизясняване на нещата. Знаете как е.
Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)
Имате шанс да се докажете-кои сте, какви сте и за какво работите. А вие самите наясно ли сте с това положение на нещата или още търсите?Най-важното-вярвайте си.
Хороскопи от astro5.net


Powered by: WebMaster Ltd. Design by: Gabriela Milanova
Пишете ни на: contact@oracul.bg