Научи отговораХороскоп за 26 октомври 2021
Хороскоп Овен (21 март - 20 април)
Не правете точни планове, със сигурност ще се наложи да ги променяте. Може да ви се наложи да се занимавате с нещо, което не разбирате твърде добре, но пък какво предизвикателство е това."
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)
Днес ще се чувствате комфортно във всякаква компания и ще се усещате част от едно голямо цяло. С лекота ще раздавате обещания, но дали ще смогнете да ги изпълните. Не се надценявайте, бъдете реалисти."
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)
Днес сами ще си създавате трудности, защото смятате, че трябва сами да си свършите всичко, без чужда помощ. Отпуснете се, повечето от половината работа може да бъде свършена и без вашето участие."
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)
Днес ще забравите за всички свои проблеми, предстоят ви интересни занимания, които ще помните за дълго. Все пак не се изкушавайте прекалено пред красиво подредената маса."
Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)
Ако си мислите, че разбирате ситуацията и можете да предскажете какви събития ще се случат, това може само да означава, че в крайна сметка нищо не ви е известно."
Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)
Забавен се очертава днешният ден, особено за тези около вас. Опитайте се да не се пъхвате в костюма на клоуна, защото ще разберете защо винаги е тъжен."
Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)
Днес на хоризонта може да се появят облаци, но това не значи, че задължително ще стигнат до вас. Е, може само да ви “поизпилят нервите” и чак тогава да се разсеят. Но бива ли точно на вас да ви пука от такива работи..."
Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Днес ще ви “подгонят” дребни, но неотложни проблеми. Колкото и да ви се налага да бързате, старайте се да сте внимателни, напредвайте с малки крачки, за да не препънете без време."
Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)
Може да постигнете невероятни неща, без при това да влагате някакви големи усилия. Днес просто е такъв ден. Само не си мислете, че това ще ви се случва всеки ден. Само временно е."
Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)
Семейството и приятелите ви биха желали да прекарат с вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в този такъв ден за какво друго може да си мечтае човек."
Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)
Не си струва да отивате някъде, където знаете, че няма да ви се радват или поне не днес. По-добре тази вечер си останете у дома, но ако пък точно там не ви се радват, какво ли би могъл да ви посъветва човек..."
Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)
Абсолютно безполезно днес е да казвате, че това или онова не е за вас. Просто трябва да започнете да действате, дори и да не знаете точно как. Действието е за предпочитане пред депресирането."
Хороскопи от astro5.net


Powered by: WebMaster Ltd. Design by: Gabriela Milanova
Пишете ни на: contact@oracul.bg