Научи отговораХороскоп за 10 декември 2023
Хороскоп Овен (21 март - 20 април)
Голямо чудене ще се чудите, а това може да Ви струва скъпо. Не се доверявайте на случайни хора по въпроси, свързани с личното Ви развитие и реализация.
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)
Излишното философстване определено няма да Ви помогне да се справите с преките си задачи. Най-добре запрятайте ръкави и действайте.
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)
Куп досадни дреболии чакат да ги организирате, подредите и надпишете. А като се замислите колко бъдещи разправии би Ви спестило това.
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)
Емоционален период за Вас и определено имате нужда да споделите какво Ви вълнува. Това е добър стимул за творчество. Не губете силата си, действайте!
Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)
Ще сте трудно адаптивни и доста разсеяни, изобщо няма да сте наясно какво точно да правите. Доста нетипично за Вас. Запазете самообладание и просто наблюдавайте внимателно. Непременно ще намерите решение или по-скоро то ще Ви намери.
Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)
Доста забързан ден. Внимавайте езикът Ви да не е по-бърз от мисълта. Околните може да Ви сюрпризират неприятно и да провалят плановете Ви.
Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)
Ще сте доста нервни и сприхави днес, а това определено вреди на имиджа, който градите. Определено е важно да се ориентирате върху това какво печелите, а не какво губите.
Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Очарователни и мили сте, правите добро впечатление, но страховете Ви слагат граници, които трудно ще прекрачите. Извикайте цялата си смелост и действайте. Вселената Ви подкрепя.
Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)
Околните няма да проявяват такава благосклонност, каквато очаквате. И това трябва да Ви подскаже, че на първо място трябва да се доверите на себе си и да не очаквате чуждото одобрение.
Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)
Ограничете действията си до неща познати и добре известни и можете да карате на автопилот. Не си струва да хабите усилия за нещо неизвестно.
Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)
Малко нервен ден. Ще бъде нарушено трудно постигнатото Ви спокойствие. Изненадите ще Ви съпътстват на всяка крачка. Бъдете по-приспособими.
Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)
Царе сте на добрите намерения, но в повечето случаи оставате само дотам. Опитайте да погледнете трезво на нещата, без излишен оптимизъм.
Хороскопи от astro5.net


Powered by: WebMaster Ltd. Design by: Gabriela Milanova
Пишете ни на: contact@oracul.bg