Хороскоп за 21 май 2018
Хороскоп Овен (21 март - 20 април)
Търсете светлината във всяко нещо, търсете любовта, търсете красотата. Тогава целият свят ще Ви изглежда светъл, любящ и красив, защото именно това ще търсите.
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)
Пробудете Божественото начало в себе си чрез танци, грижи и внимание към собствените си нужди. Нахранете първо собствената си емоция, за да има после да нахраните и другите.
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)
Задайте си въпроса какви нови умения мога да придобия днес. Подходете към този ден с любопитство и няма да съжалявате. Вие обичате новите неща, ето Ви един нов ден за изследване, проучване, завладяване. Правете нещата сякаш ги правите за пръв път и ще откриете магията на себевъзстановяването.
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)
Едно от хубавите неща на проблемите, е че голяма част от тях не съществуват никъде другаде, освен във въображението ни. Днес бъдете реалисти, забравете да си въобразявате.
Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)
Щом имате куража да започнете нещо, значи имате и куража да успеете. Просто тръгнете, вдъхновете другите, овладейте силата. Не търсете други предизвикателства преди да сте се справили с днешното.
Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)
Понякога светът сякаш забавя своя ход, за да Ви припомни, за да Ви покаже, за да Ви даде знак къде сте и какво трябва да правите. Отворете сетивата си и попивайте, усещайте, чувствайте сигналите. Слейте се с Вашата по-дълбока, изначална същност.
Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)
Ако една мечта не се сбъдва, не променяйте мечтата, променете подхода. Това е посланието на днешния ден - не се отказвайте, търсете нестандартния начин за справяне.
Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Не се страхувайте от мечтите си, не се отказвайте от тях, просто имайте смелост да им вдъхнете живот. Не е толкова трудно, направете първата крачка, засейте ги именно днес.
Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)
Бъдете благодарни за даровете на живота, за неговата щедрост към Вас. И никога не казвайте, че е твърде щедро, защото следващият път ще е по-малко.
Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)
Ако искте да растете, не се ядосвайте, когато Ви поливат. Не се отчайвайте, когато не Ви вярват. Просто имайте вяра в своя път и той ще Ви води.
Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)
Понякога трябва да затворите очи, за да видите истинските неща, скрити в сърцето на другия. Опитайте, затворете очи, помълчете, послушайте и може би точно тогава ще получите отговорите, които отдавна чакате.
Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)
Не се надявайте, че някой друг знае отговорите, че някое друго място е по-добро и някой път нещата ще се подредят. Всичко е тук и сега в собствените Ви ръце, просто поемете отговорност и действайте.
Хороскопи от astro5.net
Powered by: WebMaster Ltd.
Пишете ни на: contact@oracul.bg