Научи отговораХороскоп за 19 юли 2024
Хороскоп Овен (21 март - 20 април)
Днес ще искате да свършите куп неща и все няма да ви стига времето. Не се припирайте твърде много, а следвайте собствената си скорост и всичко ще стане без проблеми. Действайте мъдро и с разбиране.
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)
Ще трябва да сте по-изобретателни с парите и внимавайте да не направите някоя фатална покупка или инвестиция, че днес все пак е петък и човек лесно се разсейва. Имате сериозни шансове за успех само не ги пропускайте.
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)
Радост, страст, любов, ключовите думи на лятото, ключовите думи за днес. Светът ще ви привлича със своите цветове, чувства и вълнения. И нищо не би могло да ви спре да бъдете част от този карнавал на Лятото. Заразявайте с живот и любов!
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)
Първата част на деня е особено благоприятна, опитайте да свършите колкото се може повече задачи. Не демонстрирайте емоциите си, за да не утежните ситуациите. Вие най-добре знаете как да сте безпристрастни.
Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)
Днес ще се притеснявате най-вече за пари, но дори и да има причина, притеснението няма да оправи нещата. Гледайте по-бодро на света, все пак лято е и нещата са в изобилие, а и вие сте символът на оптимизма в целия Зодиак.
Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)
Не е лесен ден, но пък е много подходящ да извади наяве скритите ви сили и възможности. Излизането оз зоната на комфорт не е приятно, но е градивно, не забравяйте.
Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)
Гледайте да свършите преди обед всички онези неща, които ви задържат в къщи, за да можете следобед да си отдъхнете удовлетворени от добре свършената работа.
Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Един много приятен петъчен ден, в който ще се чувствате леко и безметежно. Пътуването, което замисляте сигурно ще се осъществи, но и вие трябва да направите нещо по въпроса.
Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)
Днес е най-разумно да разчитате главно на себе си, за да не ви се провалят плановете. Бъдете сдържани в изказванията си и не приемайте за чиста монета,, всичко което ви обещават.
Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)
Странно ще се чувствате днес, ще имате желание да направите чистка, всякакви излишни и натруфени неща ще ви дразнят силно. Не се опитвайте да налагате мнението си и на околните, нищо че сте прави.
Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)
Една приятна увертюра към почивните дни. Дано нямате много важна работа, защото хич няма да сте във форма. Най-добре ще е, ако можете да отдъхнете на някое по-хладно местенце. И оставете сериозните занимания поне за ден.
Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)
Ще сте доста енергични и готови да помогнете. Недейте да поемате цялата работа върху плещите си, нали и другите имат да научат някои уроци. Бъдете внимателни с емоционалните изблици. Не смесвайте личното със служебното.
Хороскопи от astro5.net


Powered by: WebMaster Ltd. Design by: Gabriela Milanova
Пишете ни на: contact@oracul.bg