Какво разкрива за вас позата в която спите

Това е тест, който разкрива много за това, как позата по време на сън издава характера и начина на живот. Разгледайте рисунката и изберете позицията в която си мислите, че спите, по-голямата част от времето.

1.Ако не можете да заспите, без да свиете колене и лежите на една страна, сте спокоен и надежден човек. Не ви е страх от бъдещето. Усмихвате се дори и в най-мрачната зимна сутрин и се справяте без проблеми с всички промени в живота си.
2.Повече от 50% от хората спят в поза “ембрион” – свити на една страна, с колене прибрани към главата. Тази позиция е характерна за хората, които често се тревожат – за тях сънят е своеобразна зона на комфорт след напрегнатия ден. Обикновено са добросъвестни и подредени, но имат склонност да се безпокоят излишно.
3.Ако спи легнали по корем, то вие сте лидер. Вие сте импулсивни и поемате инициативата и в личен и  в професионален план. Най-вероятно предпочитате да планирате всичко предварително и не сте фен на изненади.
4. Ако спите по гръб,  сте позитивен човек, който обича живота и е свикнал да бъде в центъра на вниманието и обичате добра компания. Вие работите упорито и настойчиво, но по рационален начин, предпочитайки да винаги казвам истината. Хората, които спят в тази позиция, често са много силни личности.
5. Ако спиш като войник на внимание.  Това са хора, които неотклонно преследват мечтите си и винаги са устремени към нещо. Те могат да са много критични към себе си – очакват винаги отлични резултати и се отказват бързо, ако не ги постигнат.
6. Ако спиш като чапла, с повдигнат един крак,  най-вероятно сте непредсказуема личност, която често се насочва към всички видове приключения, докато настроението ви може да се промени толкова бързо, че може да объркате тези около вас.

 

 

 

Късметче!

Намирате монета на улицата и възкликвате: „ Късметче!“

Прибирате я в портфейла, за да ви донесе още пари. Да, но съгласно с източните суеверия , това е огромна грешка.

Щом монетата е загубена, означава че предишният й притежател може би има лош късмет с парите. Взимайки монетката, ние взимаме и лошата му карма. Така че, ако не сме сигурни, че богаташ е изпуснал монетата умишлено, по‐добре да не я пипаме въобще.

Коя ябълка би изял веднага?

Ябълката е стара като света.  В Библията тя е плода на познанието, на Доброто и Злото. готови ли сте Ябълките да рзкажат нещо за вас?

ЯБЪЛКА №1

Вие сте директен и честен човек. Никога не се опитвате да завоалирате истината, каквато и да е тя. Нямате задни мисли и съответно не кроите тайни планове. Не се страхувате да останете себе си, не слагате маски. Вие сте щастливи в малките неща, не се тревожите твърде силно за нищо.

ЯБЪЛКА №2

Имате игрив характер, пълен с енергия. Скуката е ваш смъртоносен враг, животът ви не е скучен – пълен с препятствия и приключения. Всяко необикновено и изпълнено с впечатления преживяване ви носи радост от живота.

ЯБЪЛКА №3

Вие сте интересен човек. Така смятат всички хора около вас. Но самите вие мислите по друг начин. Присъщ ви е оптимизъм, въображение и усещане за красотата. И това вдъхновява хората. Всичко, което се случва в живота ви, е много интересно за другите.

ЯБЪЛКА №4

Вашият коз е надеждността. Вие притежавате рядкото качество за баланс в мислите, чувствата и постъпките. Сдържани сте, но понякога тази сдържаност граничи със срамежливост. Повече слушате, отколкото говорите и това напълно ви устройва.

ЯБЪЛКА №5

Когато ви види човек, изниква думата радост. Живеете живота си пълноценно, не ви е нужен адреналин. Животът е хубав и в това е неговата прелест. Вие цените вкусовете, формите, звуците и ароматите на всеки ден.

ЯБЪЛКА №6

Вие сте остроумни и проницателни. Имате пъргав ум и бърза реакция. Съобразявате в движение. Дори, ако не сте прекалено общителни, при необходимост ставате разговорчиви и жизнерадостни. Можете да сте и забавни, и интелектуални едновременно, което ви прави душата на компанията

Правила за лесен и щастлив живот!

1. Не разпространявайте клюки и интриги.

2. Никой никому не е длъжен. Забравете думата „дължа”. В противен случай ще потънете в дългове – както материални, така и морални.

3. Имате идея? Запишете я.

4. Откажете се от навика да се оплаквате. Никой не се интересува от чуждите проблеми.

5. Не се смейте на чуждите мечти.

6. Не се връщайте към хора, които са ви предали. Те не се променят.

7. Прекарвайте с родителите си повече време. Моментът, в който няма да ги има, винаги настъпва неочаквано.

8. Говорете истината и няма да ви се налага да помните нищо.

9. Научете се да си признавате грешките.

10. Закъснявате? Намерете начин да предупредите за това.

11. Съкратете до минимум гледането на телевизия.

12. В сложни ситуации легнете да спите. И не забравяйте, че „и това ще мине”.

13. Дори и в сериозни разправии не обиждайте хората. После ще се помирите, но думите ще се помнят дълго.

14. Вежливостта е голяма сила. Използвайте я по-често.

15. В началото на деня свършете най-трудната и неприятна работа. След това няма да ви занимават тревожни и ненужни мисли.

16. Върнете всички дългове.

17. Помнете фразата „Продължавай напред въпреки всичко”. Опитайте – помага.