Суеверия за новогодишната нощ

Нека на новогодишната маса има много от всичко, за да има берекет през новата година.

Заредете се положителни емоции. Не заспивайте преди 00:00 часа, защото както посрещнете годината така и ще върви цялата.

На 31 декември – не се пере, носи нещастие на семейството.

На 31 декември – не изхвърля кофата за смет, за да не си изхвърлите  късмета.

На 31 декември – облечете нещо ново, за да бъдете засипани с изобилие през новата година.

Не давайте пари на заем и не взимайте в последния ден на старата година и в първия на новата.

През първото утро на новата година е важно кой ще престъпи прага на дома ви. Нека бъде мъж – ще ви донесе щастие.

 

Eднаквите числа, около нас – какво ни казва съдбата!

поглеждайки телефона си всеки е виждал случайно няколко еднакви числа, Повечето хора вярват, че това съвпадение сбъдва желания.

Три 1 – Пред вас се отваря нова възможност, а интуицията ви води в правилната посока. Внимавайте с мислите си, възможно е да ги видите реализирани.

Три 2 – Едно от вашите големи желания е на път да се сбъдне. Нужно е само още по-силно да повярвате в него и да отделяте време, да работите за това, което искате.

Три 3 – Последователността на тройките ви показва, че скоро ще откриете точния човек, от когото да получите нужната подкрепа и помощ;

Три 4 – Четворката се смята за ангелско число и ако случайно я виждате да се повтаря, това най-вероятно ви предупреждава да се пазите в бъдеще.

Три 5 – Последователността на петиците предвещава голяма промяна, която ще ви се случи внезапно. Може да е положително или отрицателно събитие, като то напълно ще промени живота ви до момента.

Три 6 – Ако видите тези цифри случайно, означава, че прекалено сте се фокусирали върху материалния свят, а Вселената иска да ви припомни, че има много по-важни неща от вещите.

Три 7 – Трите седмици се смятат за положителен знак и ако случайно попаднат пред погледави, означава, че скоро ще реализирате всички свои планове и ви очаква период на хармония и щастие.

Три 8 – Осмицата символизира безкрайността и ако я виждате случайно, скоро ще приключете с един етап от живота си, за да започнете друг. Сигналът за вас е, че трябва да работите повече, за да се радвате на успехи в бъдеще.

Три 9 – Това е сигнал за край, подсказващ ви, че е време да загърбите миналото и да погледнете към бъдещето. Време е да откриете нови хоризонти за себе си и да оставите това, което ви прави нещастни и ви дърпа назад.

Три 0 – Нулата е символ на покоя. Ако често я виждате, това е знак, че сте преминали през най-големите си трудности и е време да си вземете поуки от тях, за да не се повторят отново.

 

Пълнолуние в Близнаци

Магически ден
Пълнолунието на 14 декември ще настъпи в 02:07 часа в зодия Близнаци. Енергийният заряд на деня ще подпомага любопитството, инициативността и новаторството. В същото време през деня е много възможно да сме разпилени, непредсказуеми и да ни залива информация. В такава ситуация някои зодии ще плуват в свои води, но за други денят ще бъде много изнервящ.

Денят е подходящ да се освободите от предразсъдъците си, забавления в приятелска компания и създаване на контакти.Изразяването на личната свобода е ключов момент, когато Пълнолунието настъпи в Близнаци. Фазата на Пълнолуние предполага и реализация на проекти, които вече сме започнали. Това е период, за избор на празнични подаръци. Препоръчително е  да не се купуват прекалено скъпи вещи или да се подписват договори от важно значение. От друга страна, мисълта ви ще бъде бърза, ще имате подкрепата от страна на приятели и съмишленици.

Нощта на Пълнолунието е известна със своята красота, изцеляваща сила и фантастична енергия. Енергията на Пълнолунието – е много силна и  магическа. В различните култури и религии съществуват множество ритуали за дните на пълната Луна.

Пълнолунието – това е време, което може да използвате за лечение и разкрасяване, гадания, за привличане на любовта, късмета и за усилване на всички ваши желания. Магическите ритуали могат да се изпълняват в нощта на Пълнолунието.