Вашата персоналност

Изберете една рисунка и разберете какъв човек сте!

1. Щедър и морален
Вие се стремите да бъдете от най-добрите. Имате високи амбиции и стандарти. Общуването с хората може да ви изглежда трудно, но най-трудното ви е със себе си. Можете да работите усилено, но не сте егоист. Много малко хора могат да оценят всичко, което правите.

2. Вълнуващ и достоверен
Вие сте отговорен човек, който обича да се грижи за другите. Вярвате в честния труд. Имате добър характер. Вие сте ярка личност, бърз и остроумен.  Винаги има нещо интересно което може да разкажете.

3. Интелигентен и внимателен
Вие сте велик мислител. Вашите мисли и идеи са най-важното нещо за вас. Обичате  да се вгъбявате в своите теории и възгледи. Вие сте интроверт. Прекарвате много време да мислите за морал. Опитвате се да направите това, което е правилно, дори ако голяма част от обществото не е съгласно с вас.

4. Мъдър философ
Вие сте уникален, единствен по рода си. Близо до вас няма никой, дори леко подобен на вас. Трябва ви лично пространство.  Вие сте човек, който ясно вижда светлите и тъмните страни на живота. Много сте емоционален.

5. Уверен и доминиращ
Вие сте много независим.  Вашия принцип е “Направи си сам”.  Доверявате се само на себе си. Знаете как да останете силен за себе си и за хората, които обичате. Вие знаете какво искате. Единственото условие към хората, които ви заобикалят е, да са честни с вас.

6. Очарователен и енергичен
Вие сте в хармония със света. Спонтанен и винаги пълен с ентусиазъм. Винаги сте “за!”, особено когато става дума за приключение. Често учудвате и удивлявате хората.

7. Щастлив и невъзмутим
Вие сте чувствителен, разбиращ човек. Можете да слушате внимателно и не съдите хората. Смятате, че всеки има свой собствен път в живота. Рядко се притеснявате. Склонни сте да бъдете много спокойни.

8. Добър и чувствителен
Можете лесно да изградите връзка с хората. Имате много приятели, и искате да направите живота си по-добър. Имате топла и светла аура. Хората се чувстват много спокойни във ваше присъствие.  Имате нужда да обичате повече от всеки друг на света.

9. Пълен с оптимизъм и късмет
Вярвате, че животът – е подарък. Вие се опитвате да направите колкото се може повече и да използват възможно най-многото от това, което сте получили. Изключително горди сте от това, което сте направили в живота. С тези, които обичате, вие сте готови да споделяте всички радости и скърби. Винаги виждате чашата наполовина пълна. Използвате всяка възможност да прощавате, да учите и да растете. Животът е твърде кратък, за да правите нищо друго.

Дръжте лошите сили надалеч

Използвайте белият тамян за да прочистите дома си от зли сили

Белият тамян e основна съставка от духовните ритуали и практики. Самостоятелно или в комбинация се използва като изчистване от негативни енергии, защита от магии и против демонични същества. Твърди се, че притежава магически свойство и открива заровено съкровище.