Не празнувай 40-годишнина

 

Предупреждението важи особено за мъжете. Свързано е с мистиката на 40-те дни след смъртта, която се среща във всички религии. Честването на 40-ия рожден ден се смята за подигравка със смъртта и може да донесе на юбиляря болести и дори преждевременна смърт.

Всеки иска да разбере повече за бъдещето си и дали желанията му ще се сбъднат. Има някои прости правила за гадаенето, които обаче трябва да спазвате. Разбира се най-лесния и удобен начин е да посетите http://oracul.bg/, но ако предпочитате древните методи има няколко основни правила, които е добре да знаете:

Предметите
Гадаенето се осъществява с помощта на карти, книги или монети. Много хора използват любимата си книга, за да разберат съдбата си. Това е т.нар. библиомантия. Без да отваряте книгата, намислете произволен номер на страница и ред. Задайте въпроса, който ви вълнува. След това отворете страницата и прочетете какво пише в избрания от вас ред. Така ще разберете отговора на питането си. Най-вероятно ще трябва да използвате въображението си.

Времето
Подберете времето, когато ще се потопите в света на мистериите. Важно е да сте спокойни и уверени, да мислите позитивно. Най-подходящият момент за гадаене е преди залез-слънце, по пълнолуние, а не през нощта.
Денят също е от значение. В понеделник се пита за здраве и късмет. Ако имате любовни въпроси, потърсете отговорите им във вторник. В сряда се гадае на желания, свързани с бизнес, работа и учене. Четвъртък е подходящ ден за материално благополучие, така че можете да питате съдбата за всичко, свързано с финанси.
Петъкът и уикендът не са подходящи за никакви ритуали.