Зелените очи – тайни и загадки

Според древните гадатели, зелени очи се смятат за най-коварните. На човек с такива очи е присъщо да слива две енергии – тези на донор и вампир. Ето защо такива хора са надарени с издръжливост, агресивност, упоритост, твърдост и стабилност. Те определят конкретна цел и упорито я преследват, преодолявайки всички препятствия по пътя си.

Хората с зелени очи, се ползват с добра репутация в тяхната среда, те са отлични организатори. Най-често са сред тези, които, въпреки популярността си, не се стремят да станат лидери, но искат да останат уважавани. При вземане на решения, те преценяват внимателно цялата ситуация и в трудни моменти могат да намерят най-подходящия начин за излизане. Сред тях са много гадатели и екстрасенси. Могат умело манипулира хората. Характеризират с нежност, обич и доброта. Те са уязвими по отношение на чувствата. Хората с очи често сравнявани с котки са недостъпни и независими.

Свети Димитър

Българско народно вярване, представя Свети Димитър като брат близнак на Свети Георги. Приживе братята се разделили, тръгвайки по света в различни посоки. Георги му зарекъл, че ако види от стряха кръв да капе, то значи е починал. След време Димитър видял една стряха да капе и тръгнал към Георгиевата страна на света, заварил ламя, която била изяла Георги. Притиснал Димитър ламята и тя му дала душата на Георги. После двамата яхнали конете и литнали към господ. Там си раздели годината по братски – за свети Георги лятото, а за свети Димитър – зимата.

Късмет за седмицата

15 късметчета за тази седмица. Намислете си едно число от 1 до 15  и вижте какво ви носи то!

1. Невероятно пътуване, което ще се превърне в истинско приключение.

2. Истински разговор с близък човек ще ви направи щастливи.

3. Блясъкът в очите ще е още по-силен. 

4. Най-хубавите неща се случват, когато ги очакваш най-малко.

5. Мъничко щастие ще превърне денят ви в специален.

6. Изненада към края на деня, която ще ви остави без думи.

7.  Пригответе се за едно незабравимо пътешествие, което ще ви покаже най-хубавите страни на любовта.

6. Мечтите се сбъдват, когато повярваме истински в тях. Вашата най-голяма мечта е на път да се осъществи.

7. Оптимисти или песимисти, хубави неща ви чакат.

8. Приятна изненада, която ще ви накара да полетите от щастие.

9. Нова придобивка, за която отдавна сте си мечтали.

10. Хубавите неща стават бавно, при вас обаче ще се струпат наведнъж.

 11. Очаквайте неочакваното  – стават чудеса.

12. Малко предизвикателство ще ви издигне на работното място.

13. Перфектно здраве – най-хубавото от всичко.

14. Ново начинание, което ще се превърне в ново хоби.

15. Малка изненада от човек, на който много държите.

Напишете чек! И получете пари!

По време на пълнолуние си напишете чек за получаване на пари. Напишете датата и своето пълно име. Вместо сумата оставете празно място. Това значи, че вие можете да получите само толкова пари, колкото си позволите да имате. Започнете с неголяма сума и постепенно я увеличавайте. Иама сума , при която чувствате неудобство, струва ви се че не можете да я получите – това е вашият предел. Започнете постепенно да я увеличавате, като за целта я пишете върху лист хартия и я поставете на видно място. Всеки път, когато минавате покрай нея и вашият поглед попадне върху листа си мислете – аз получавам ….. лева месечно.

Най-отдолу на чека поставете номер, дата и подпис. След това го приберете на място, където никой не може да го намери.

Очаквайте съдбата!

Събери шепа кестени! Носят късмет!

 

Кестените са навсякъде около нас през октомври. Листата им наподобяват човешка длан и това винаги се е свързвало с мистериозното. В много култури дървото кестен се смята за магическо. Смята се, че който заспи под кестен ще има пророчески  сънища. Вавилонските лечители карали болните 3 нощи да спят под разцъфтял кестенпреди да започнат със своите заклинания за изцеление.

Носенето на 2-3 диви кестена е достатъчно, за да имаме нещо като талисман срещу отрицателната енергия, която ни заобикаля.  Те филтрират вредното електромагнитно излъчване от телефони монитори и др. За облекчение на стресаи спокоен сън може да поставите 5-6 кестена под възглавницата си.  Според народната медицина това е универсално хапче срещу главоболие.

Използвайте момента защото именно те могат да оказват въздействие върху енергийните вибрации, изчиствайки негативните влияния от човешкия организъм.

 

Тест: Душата ви на какво ниво е развита

Този тест ще ви позволи да определите нивото си на духовно развитие, т.е. зрелостта на душата ви. Опитайте се да разберете, млада или стара душа сте. Изчислете тук нивото на душите и на вашите родители, роднини, братя, приятели, сестри, приятелки така ще можете да си обясните много неща.

Нумерологичния тест включва последователно събиране на всички цифри от датата ви на раждане: например, 06 април 1972. = 4 + 6 + 1 + 9 + 2 + 7 = 29. Или 10 Октомври 1976 = 10 + 10 + 1 + 9 + 7 + 6 = 43. Имайте предвид, че при изчисляването,  датата или месеца на раждане не се делят на единици и десетици. Дата на раждане или месец, състоящ се от две цифри, трябва да се добави в своята цялост.

Трябва да получите двуцифрено число, което не надвишава 59. Ако цифрата е по-голяма от 59, съберете числата отново. Това е вашата съдба, влиянието на скритите сили, които идват отвън!

Резултат

От 1 до 9 нямате кармични задачи. Пред хората на това ниво не са сложени никакви цели, не се изисква самостоятелно развитие. Всичко за вас е възможно. Единственото условие: трябва да живеете според собствената си съвест.

От 10-19 първо ниво. Това означава, че вие ​​трябва да се съсредоточите върху развитието на личността си, да култивирате воля за подобряване на тялото и духа.

От 20 до 29  второ ниво. Човек, е тук, за да се работи с кармата на земята, да се разчита на своя произход, на опита на предците. Трябва да развиете интуицията си, да се научите да управлявате собственото си подсъзнание.

От 30-39 Това е нивото на хората, които са в състояние да оказват влияние върху умовете на другите. Ако сте на третото ниво, на Въплъщението, тогава знаете, че вашето призвание в живота е да учите другите на основите на живота. Следователно, вие сами ще трябва много да се учите, а след това да предадете знанията си на други хора.

От 40-49 високо ниво на съзнание. Интелектуалец, философ, учител. Трябва да се стремите да знаете смисъла на съществуването, основите на Вселената. Вашата цел в живота – да постигнете ново ниво на съзнание.

От 50 до 59 душа наблюдател -петото ниво, посредник между хората и Бога. Вашата цел – в личния живот е самоусъвършенстване. Но това не означава, че принадлежащите към това ниво хората винаги са светли и чисти. Много често това е съдбата на слуги, които печелят всичко. Често можете да се наблюдава как тези хора вече не се грижат дори за себе си. Това ниво задължава да поддържате такъв начин на живот, които ще обогатва душата и облагородява състезанието.

 

Вселената се обръща към теб

Знаете ли, кога идват най-големи трудности в живота?
Те идват, когато сте толкова объркани, че светлината в края на тунела за вас е едва забележима. Вие, можете да заблуждавате всички, че не е така, но не и себе си. Когато се загубите в живота си, Вселената ще ви напомни за това. Ако продължите да не се движите където трябва, тя ще ви сигнализира за проблем. Един малък знак. Ако не чувате, после още един. Ще спрете да получавате енергия. Ще вземе вашето здраве.

Някой казвал ли ви е: “Когато вървиш по пътя си, Вселената ще изпълни мечтите ти!” -нали? Дори да имате непосилни задачи, които трябва да се свършат, за тях винаги имате сили. Вие сте тук, за да вървите по собствения си път. И света те обича толкова много, че е готов да ти достави много прекрасни неприятности, само и само да се събудиш.

Светена вода

На всяко 1 число от месеца в храмовете светяват вода.  Mожете да си вземете за вкъщи прясна светена вода, с която наръсете вашите домове и работни места, като не ръсите в банята и в тоалетната.

Светената вода е извор на надежда за много хора, които искат да се пречистят и да се предпазят от злото, да се излекуват или да помогнат на близките си. Светената вода има способността да отмива греховете на хората, да ги предпазва от зли сили, да ги дарява със здраве и да им дава своята благословия. В някои култури вярват, че светената вода може да служи като оръжие срещу вампири, но църквата отрича подобно твърдение, защото подобни действия, свързани с митични същества, се смятат за езически ритуал.

Някои хора вярват, че светената вода притежава чудотворни сили и умее да лекува, затова едни я пият, а други само пръскат с нея или я втриват в тялото. 

С тази вода наръсете и леглата, на които спите, както главите си и лицата.