Банкнотите които разкриват бъдещето

Вземете най-голямата банкнота в портфейла ви. Пожелайте си нещо, свързано с работата или любовта. Вижте серийния й номер. Например: 2138647. Съберете числата: 2+1+3+8+6+4+7 = 31, след което съберете и цифрите от числото: 31= 3+1= 4

Разберете какво ви очаква:

1. В работата някой се опитва да създава конфликт, но много скоро ще разберете кой седи в основата и защо. В любовта сте късметлия.


2.
Сега е моментът да си вземете отпуска и да забегнете с половинката си. На работното място грижи няма, но и работа няма.

3. Не предприемайте нищо сериозно в работата, защото ще загубите. В любовта се очертава ново запознанство.  Оставете се да бъдете обичани.

4. Чувствате, че губите контрола над връзката си. Не хранете празни надежди, а потърсете правилния човек за вас. Бъдете егоисти и си вършете само вашата работа.

5. В любовта всичко върви по мед и масло. Пазете се от приятели. Скоро ще получите дългоочакваната работа, за която винаги сте си мечтали.

6. Не вярвайте на всичко, което ви се каже. Слушайте сърцето си. В работата най-накрая ще бъдете оценен и награден за всеотдайността си.

7.  Не пропускайте предстояща важна среща, която ще ви донесе успех. В любовен план – казвайте по-често вълшебното изречение „обичам те“.

8. Човекът до вас ви готви приятна изненада. Работата спори, а самото число 8 говори за стабилност и всичко, с което се захванете на осмо число на месеца, например, ще бъде успешно за вас.

9. Не прекалявайте с алкохола и внимавайте какво споделяте с непознати. Амбициите за развитие в работата ще бъдат спрени от шефа.

Рядък феномен – супер луна

Рядък астрономически феномен ще можем да наблюдаваме през почивните дни.

За първи път от 30 години ще съвпаднат две събития – Суперлуна и лунно затъмнение.

НАСА уверява, че любопитната гледка ще може да бъде видяна от повечето части на света.

В неделя Луната ще попадне изцяло под сянката на Земята – феноменът е известен като пълно лунно затъмнение.

Едновременно с това спътникът ни ще изглежда 14% по-голям и ще свети 30% по-ярко от обикновено – феномен, популярен под името Суперлуна.

 

Часовник! ДА или НЕ

Иматe празник и ви подаряват часовник! На раздяла ли е това?

Има много народни поверия, които се разпространяват от поколение на поколение. Най-популярното е, че подаряването на часовник не е подходящо, защото при такъв подарък, започвал да отброява оставащото време на Земята, на този, който го получава. Такъв подарък носел лоша съдба. Друго широко разпространено суеверие е, че когато се подари часовник, това е на раздяла.

В западните общества обаче разпространето е мисленето, че часовник, подарен от бъдещ съпруг или гадже, е символ на желание и надежда за дълъг и щастлив съвместен живот. Друго ценно послание е, когато е подарен на приятел. Тогава това означава, че времето, прекарано заедно, е много важно и безценно. На много места се смята, че часовникът е пожелание за дълъг живот.

Така че, изберете сами каакво ще вярвате!