Желания на вятъра

Вземи две къстчета хартия – тъмно и бяло. Еднаква големина, форма и размер. Измисли си въпрос или си пожелай желание. Максимално се сърсредоточи върху него и хвърли  листчета през прозореца. Ако бялата хартийка достигне до земята първа, оговорът е “да”, ако е тъмната….”не”!

Гадаене с камъни

Ако искаш да разбереш дали ще се сбъдне твое желание,  ще срещнеш ли подходящ за теб човек,  ще си намериш ли добра работа, или друга мечта не нужно да прибягваш до сложни гдания. Просто вземи 3 обикновени камъка от земята – светъл, тъмен и сив (неутрален). Те трябва да са малки, гладки, да ти хааресват и да можеш да ги държиш в ръка едновременно.

Хвани камъчетата в дясната си ръка, стисни ги силно и на глас задай въпроса си.

Хвърли ги на земята.

Ако светлият камък е по близо до неутралния, значи отговора е “да”. Ако тъмният е по-близо отоговора е  “не”. Но ако и двата са на еднакво разтояние от неутралния, то ще трябва да почакаш, за да се изпълни желанието ти.

Успех!

Да привличаме парите….

За да имате финансов успех се отнасяйте с парите си с уважение и респект, така, както искате да се отнасят и с вас.  Да се привличат пари не е лесно, но може да се обърнем към старите поверия и пробваме да ги приложим в живота си.

1. Парите не обичат хаоса. За да ги привлечете в своя дом трябва да създадете атмосфера на порядък и стабилност, не само в дома, но и в портфейла.
2. Не харчете парите веднага след тяхното получаване! – гласи народна мъдрост.
3. Не носете скъсани или кърпени дрехи! Те носят бедност и няма да привлечете към себе си финансов успех.
4. В дома не трябва да има символи на празнота. Ако имате ваза то в нея обезателно трябва да има цвете. Масите трябва да са покрити с покривки. Не оставяйте във вашият дом празни вази и шишета.

Парите са енергия която може да се привлече или изгуби! Работете внимателно с нея!

 

Солта и богатството

Най-старото народно поверие за солта гласи, че ако случайно разсипете сол, ви чакат неприятности.  Тъй като в миналото сол притежавали само най-богатите, когато разсипели подправката в дома им настъпвал смут. А пресоленото ядене било знак, че девойката която готви е влюбена.

Солта и до днес се приема като символ на мъдрост и чистота, затова често е използвана в магически ритуали за изчистване от негативната енергия. За да създадете атмосфера на спокойствие и разбирателство в дома си, трябва да поръсите във всеки ъгъл сол, а след това да го полеете със светена вода.

Със сол могат да се привлекат пари и богатство. Трябва само да оставите сол в дървена кутия на масата през нощта. Оставете 3 дни тази сол, след което я пуснете под течаща вода.
В народните поверия се казва още, че сол не се дава назаем, защото така давате късмета си на друг и привличате нищетата и нещастието.
Солта най-добре се съхранява в дървени съдове, за да се пазят нейните магически сили.

 

Любовната история на Мадам Ленорман

През 1829 година Мадам Ленорман е посетена от свой съсед Пиер Делез, син на богат, болен търговец. Магичните ѝ карти разкриват, че причината за състоянието му е липсващ пръстен – скъпа семейна реликва, след чието изчезване той получава инсулт. Става ясно, че самият Пиер е откраднал бижуто, оставяйки го в заложна къща, за да покрие финансовите си загуби на карти. Мадам Ленорман дава необходимата сума на разстроения младеж, който откупва обратно пръстена и така спасява живота на баща си. Така между него и 40 години по-възрастната предсказателка се зараждат изключително силна любов, която става  причина за сериозен конфликт със семейството на младежа. Отначало се опитват да убедят гадателката незабавно да сложи край на връзката им, но след като тя отказва, решават да подпалят дома ѝ. Но вместо нея в пламъците загива самият Пиер. Разбирайки за ужасната новина от потъналия в сълзи на разкаяние баща на любимия си, тя изпада в няколкоминутен транс. Излиза съвършено спокойна, заявявайки, че ще умре сред мрак в края на юни, след точно 14  години.

Концентрация сега

Розмаринът е известна билка-помощник за концентрацията. Добре е докато работите до вас да се изпарява масло, за да сте непрекъснато съсредоточени. Изсушените листа също могат да бъдат потопени във вряща вода и да пият като чай. Лично аз ви препоръчвам  мястото където работите да ухае на розмарин. Нежният, магически, освежаващ аромат идеално ще ви помогне да се съсредоточите и да запазите своята енергия през целия работен ден.

Вълшебните карти на Мадам Ленорман

Картите на мадам Ленорман вече повече от две столетия разкриват тайни от бъдещето.

Oще от малка Мария-Анна-Аделаида обикновенно френско момиче проявява необичайни способности – да вижда през стените, да долавя особено сияние около хората и да чува шумолене от околните предмети. Децата я отбягват,  затова тя често прекарва времето си при стара циганка, занимаваща се с гадаене. Именно от нея получава като подарък старо тесте карти. В девически манастир в който учи, открива в манастирската библиотека редица забранени книги по езотерика, магия и нумерология, а прочетеното им определя в  голяма степен целия ѝ по-нататъшен живот.

По-късно, когато вече живее в Париж, създава свой уникален метод на гледане, включващ комплект от 36 карти, наречени „цигански“ , върху които има изобразени тематични рисунки, чието разчитане разкрива в изумителни детайли тайните на съдбата.

Слухът за изумителните ѝ способности достига до Версай. Там тя предрича на Луи XVI и  Мария-Антоанета трагичната им гибел. А през 1795 г.  стават част от  обкръжението на Наполеон Бонапарт и съпругата му Жозефин, на които предсказва бъдеще на император и императрица. Когато това действително се случва, Наполеон я възнаграждава богато, а Жозефин я прави своя лична гадателка.  По късните й не ласкави, но верни предсказания водят до загуба на височайшото благоволение и следващите години от живота си прекарва в уединение. Изпратена е в последния си път от всички жители на Париж.

А и картите на Мадам Ленорман не са забравени  и до днес.

Вижте какво предсказват картите на знаменитата гадателка и на вас!

http://oracul.bg/lenormand.php

Пречисти чакрите си!

Сложете кварцов кристал в чашата с вода, която използвате най-често. Колкото по-дълго стои камъка, толкова по-силно пречистващи свойства ще има водата. Когато изпиете кристалната водата, ще почувствате, прочистване на вашия ум и физическо тяло, освежаване, и енергизиране на чакрите ви.  Ще бъдете заредени с енергията нужна ви за нови предизвикателства.

Сезона на детелините

Древна легенда гласи, че ако откриеш четирилистна детелина, те очаква голям Късмет. Защото, всяко от листенцата на четирилистната детелина си има своето специално значение:
първото листо символизира Вяра;
второто – означава Надежда;
третото – е символ на Любов;
а четвъртото означава Щастие.

Защото, ако имаш Вяра, таиш Надежда и търсиш с Любов, със сигурност ще намериш своето Щастие!

Пожелаваме ви го!