Гадаене със свещи

Имате желания, но не знаете дали ще се сбъднат!
Проверете сега! Ето един прост но ефикасен метод изпитан във времето.

На малки листчета хартия опишете с по една дума желанията си и после вземете толкова свещи, колкото са те.

Под всяка свещ сложете по едно листче и запалете свещите. Която свещ изгори напълно това желание ще ви се сбъдне първо. Ако някоя свещ угасне, значи желанието ви няма да се сбъдне изобщо или поне в близките години.

Поверия и суеверия за огледалото

 Според едно старо поверие, огледалото отразява, не самия човек, а неговата душа. Тези които не се виждат в огледало са вампири или вещици.

Ако ви се налага да се върнете, като току що сте излезли, трябва да се погледнете в огледалото, защото иначе няма да имате късмет.

Когато в някой дом има покойник, огледалата трябва да бъдат покрити, за да не може душата му да се огледа и да остане затворена в огледалото.

Ако мислите, че някой ви мисли злото накарайте го да се огледа във ваше огледало и там ще изпъкнат истинските му намерения.

Ако двама души се огледат заедно, ще се скарат.

Лошо е, да видиш в огледало отразена светкавица.

Ако счупиш огледало, те очакват лош късмет и седем години нещастна любов. За да развалиш прокобата трябва да заровиш парчетата или да ги хвърлиш в течаща вода.

Така че, внимавайте!

Какво предсказва окото

Погледнете очите на тази рисунка, изберете едно от тях и вижте какво разказва то за вашия харайтер. Открийте интересен отговор, за себе си. 

1
Дълбоко в себе си криете огромно сърце. Вие сте от типа хора, които допускат близо всеки. Вярвате, че е по-добре да поемеш риска, отколкото да се затвориш в себе си. Не показвате своите страхове и опасения. Смятате, че трябва сами да се справите с проблемите си. Опитвате се да помагате на всички.
2
Дълбоко в себе си вие сте съвестен. Опитвате се да правите добро впечатление и да постъпвате винаги правилно. Вярвате, че действията ви променят съдбата хората около вас. Не изявявате вашите страхове и не  показвате, че сте разстроени.
3
Вие сте от типа хора, които позволяват на миналото да обърква настоящето. Смятате, че животът постоянно ви се подиграва. Въпреки че изглеждате като много слънчев човек, сте много жесток и самокритичен към себе си.
4
Дълбоко в себе си вие сте философ.  Обичате да стигате до дълбокото значение на нещата. Понякога се губите в собствените си мисли и е трудно да разграничите дори контрастните неща на този свят. Животът е като пъзел за вас и вие го подреждате.
5
Дълбоко в себе си вие сте тайнствен и мистичен. Вие сте смес от противоречия, а настроенията ви се менят постоянно.  Говорите малко, а действията ви понякога объркват околните. Предпочитате да наблюдавате хората, за да научите какви са.
6
Дълбоко в себе си вие сте чувствителни. Движите се в ритъм със ставащото около вас. Чувствителни сте и понякога и малките неща могат да ви трогнат. Лесно се разсмивате и  разплаквате. Не показвате на света колко крехки сте. Нетърпелив сте. Вие предсказвате това, което ще се случи.
Вие сте огнена личност. Кипите от енергия. Не сте коварни, не криете, когато обичате и когато мрадите нещо. Имате остър ум и мнение по всички въпроси. Имате склонност да взимате всичко насериозно и винаги да създавате драма.
8
Вие сте ексцентрик. Имате необичайни интереси. Не ви пука особено за правила и традиции. Вие сте себе си пред света. Смеете се на онези, които ви критикуват.
9
Вие сте интуитивна личност. Разбирате останалите много добре. Винаги знаете, когато ви лъжат. Показвате какво искате от живота. Усещате, когато ви манипулират. Знаете как да обърнете нещата в своя полза.

 

Гадания за любов

Любовните гадания са много популярни в целия свят още от древността. Любовта е от най-важните и стойностни чувства в нашия живот. Навярно всеки човек поне веднъж е изпитвал цялата гамата на тези емоции от радостта до болката.  Ако гадаем за любовта на любимия човек, ние можем да видим истинските емоции, които той изпитва към нас. Можем да бъдем уверени в бъдещето или притеснени за него, да потвърдим подозренията или да ги отхвърлим. Можете да изберете, най-удобното за вас онлайн гадание  и с негова помощ да разбере нещо за вашия настоящ или бъдещ партньор. Всяко гадание на сайта е безплатно.

ОПИТАЙТЕ СЕГА!

Каква ще е бъдещата ми съпруга?
http://oracul.bg/new/oracul-otgovor.php?q=1#q

Кога ще срещна любовта?
http://oracul.bg/new/oracul-otgovor.php?q=31#q

Обича ли ме или не?
http://oracul.bg/new/oracul-otgovor.php?q=24#q


 Верен ли ми е любимия човек?
http://oracul.bg/new/oracul-otgovor.php?q=16#q

 

Цветoвете на великденските яйца – какво символизират?

Според преданието, Мария Магдалена поднесла яйца на император Тиберий и му съобщила, че Христос е възкръснал. Императорът казал, че ако е така, яйцето от кокошка, което тя държи трябва да стане червено. И то станало.

Затова червеният цвят за великденските яйца е основен и говори за божествената любов и надеждата.

Но каква е символиката на другите цветове?
Вижте какво означават те:

Жълт – светлина и щастие
Бял – чистота и невинност
Оранжев – издръжливост и сила
Зелен – растеж
Розов – надежда и истина
Син– здраве

Изберете своя борец и нека той ви носи надежда!

Поверия за Великден

За да ви е на късмет си облечете нови дрехи на Великден!

Ако преди Великден духне вятър, казват, че Господ пуска душите на мъртвите.

Ако е слънчево на Великден, значи слънцето танцува от радост!

Дете родено на Великден е голям късметлия!

Светената вода донесена от църква е лековита на Великден!

 

Гадание с цветя

За да се гадае с цветя, трябва да се съберат повече хора.
Подредете се в полукръг.  В центъра на кръга застават най-възрастния и най-младия участник. Разбъркайте различни цветя на масата. Единия взима цвете и пита другия. Кой е това цвете? Младежът трябва да назове името на някой от участниците.

Значението на цветята:

Акация – очаква ви  платонична любов.
Далия – очаквайте скоро приятна новина.
Карамфил – някой ви гледа.
Зюмбюл – очаквайте неочакваното, пътуване.
Жасмин – някой те обича и иска да бъдете приятели.
Шипка – една жена иска да те спре.
Роза червена – страданието ти скоро ще свърши.
Маргаритки – някой ще се погрижи за вашата съдба.
Роза бяла – човек, от когото не очаквате, ще ви предложи ръката и сърцето си.
Мак- ще се чувствате комфортно.
Лили – скоро получи в наследство или голяма победа.
Момина сълза – очаква ви съпружеска любов.
Люляк – просто трябва да минете през един труден тест.
Камбанки – прекарвате много време в празни приказки.