Пълнолуние в Близнаци

Магически ден
Пълнолунието на 14 декември ще настъпи в 02:07 часа в зодия Близнаци. Енергийният заряд на деня ще подпомага любопитството, инициативността и новаторството. В същото време през деня е много възможно да сме разпилени, непредсказуеми и да ни залива информация. В такава ситуация някои зодии ще плуват в свои води, но за други денят ще бъде много изнервящ.

Денят е подходящ да се освободите от предразсъдъците си, забавления в приятелска компания и създаване на контакти.Изразяването на личната свобода е ключов момент, когато Пълнолунието настъпи в Близнаци. Фазата на Пълнолуние предполага и реализация на проекти, които вече сме започнали. Това е период, за избор на празнични подаръци. Препоръчително е  да не се купуват прекалено скъпи вещи или да се подписват договори от важно значение. От друга страна, мисълта ви ще бъде бърза, ще имате подкрепата от страна на приятели и съмишленици.

Нощта на Пълнолунието е известна със своята красота, изцеляваща сила и фантастична енергия. Енергията на Пълнолунието – е много силна и  магическа. В различните култури и религии съществуват множество ритуали за дните на пълната Луна.

Пълнолунието – това е време, което може да използвате за лечение и разкрасяване, гадания, за привличане на любовта, късмета и за усилване на всички ваши желания. Магическите ритуали могат да се изпълняват в нощта на Пълнолунието.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *