Забавно гадаене с тюркоазени мъниста

 

Този обичай е характерен за младите момичета в Индия, които искат да разберат за какъв мъж ще ги оженят.

Тюркоазеният камък има три цвята: бял, син и зелен.

Най-добре е да вземете три или пет  мъниста заедно при пълнолуние, през нощта. Вземете три тюркоазени мъниста – бяло, синьо и зелено. Поставете мънистата в малка торбичка с малка дупка и  я хвърлете възможно най-високо над главата си.

Ако паднат от дупката  бяло мънисто, това означава, че ще се омъжите за човек по-млад от вашата възраст, ако е синьо – вие ще сте на една и съща възраст, а ако е зелено – ще се омъжите за по- стар човек.

Възможно е няколко топчета да паднат от торбата заедно.

Можете да тълкувате това по различни начини. Ако всички мъниста паднат, момичето ще може да избира младоженеца от няколко.

Ако паднат зелено и синьо, това означава, че след като остане вдовица,  ще се ожени за втори път.

А синьо и бяло означават – съпруг и любовник. :)

Стилните комбинации за всяка зодия през 2018

Кои цветове ще ви носят късмет според зодията
през 2018 г.

Овен
Жената Овен е интересна личност. Тази година е добре да заложи на контрастите и удобството. Идеален вариант е комбинацията от
панталони от деним с артистична блуза в бохо стил.

Телец
Изисканост и висока класа, такова трябва да е облеклото на Телците през 2018 г. Задължително е да има шапка – голяма и аристократична.
Черният цвят и дългите връхни дрехи допълват визията.

Близнаци
Стилът кежуал е идеален за Близнаците. С едно малко уточнение – да има и няколко шик елемента. Такива могат да бъдат обувките тип балеринки и стилният тренч.

Рак
Много дълга рокля с флорален десен, в свежи летни цветове. Колкото по-жизнен е тоалетът, толкова повече късмет ще носи на представителките на този знак.
Лъв
Тази година Лъвиците се налага да се откажат от любимите си поли и рокли и да заложат на панталони. Другият важен акцент в облеклото им ще са цветовете, които трябва да са силни, доминиращи.

Дева
Деним, деним, деним… Това е ключовата дума, на която трябва да се подчини гардеробът на дамите от знака. Колкото по-бунтар ски са съчетани отделните елементи от облеклото, толкова по-добре.

Везни
Дискретен шик и загатната чувственост е късметлийската комбинация за тази година за представителките на този знак. Полите се съчетават със секси блузки.

Скорпион
Родените в този период на годината трябва да заложат на изисканите делови облекла с изчистен силует и светли, пастелни нюанси.
Позволен е един по-фриволен елемент, но не повече.

Стрелец
Бохемският стил е перфектният избор за 2018 г. Той дава чудесна възможност дамите от този знак да разкрият творческия си потенциал при комбиниране на различните елементи.

Козирог
Нежни цветове, повлияни от летни изкушения, ще диктуват избора на Козирога тази година. Задължителният елемент към тях е пуловер или жилетка…

Водолей
Зимата вдъхновява родените под този знак. Късмет тази
година ще им носят не конкретни дрехи,  аксесоари,
типични за студеното време: шапки, шалове, ръкавици.
Задължително в поне няколко цвята.

Риби
И Рибите е добре да заложат на необичайни комбинации.
Тази година късмет ще им носят полите от 60-те години, съчетани със съвременни тишърти със забавни надписи.

Лесни гадания у дома

Понякога не може да вземете еднозначно решение сами. Имате нужда от напътствие от съдбата. Предлагаме ви няколко изпитани гадания, лесни за изпълнение удома.

 • Гадае се на здрачаване. Между 17 и 19:30 часа.
 • Добре е да бъдете сами в стаята, с изключен телевизор.
Гадание на пламък
Вземете няколко свещи и си намислете същия брой желания или опасения, като предварително запишете всяко на лист хартия. Например сватба, загуба, богатство, запознанство и т.н. Подложете хартийките под свещите. Изричайки желанията си наум, запалете едновременно всички свещи. Която от тях изгори напълно най-бързо, това желано събитие ще се случи първо.
Запалена свещ
Можете да използвате магическите свойства на свещта и без да сте гадатели. Налегнали са ви тъжни мисли или мислите постоянно за конкретен належащ проблем? Запалете восъчна свещ! Гледайте три минути пламъка и мислете за проблема. Трябва в съзнанието ви да се яви начинът за решение. Това е вид медитация. Пречистващата сила на огъня ще изясни мисълта ви.
Свещи е хубаво и да се подаряват. Подарявайки свещ, ти сякаш даваш на близкия си човек топлина от своето сърце.
Гадание по книга
Вземете някаква дебела книга. Задайте въпроса, който най-много ви интересува по възможно най-конкретен и ясен начин. След това напишете на хартия номер на страница и реда отгоре или отдолу. Намерете нужния текст и се опитайте да го разтълкувате според обстоятелствата.
Успех!

Гледането на кафе

Гледането на кафе е древно изкуство и умения за прогнозиране на бъдещето чрез разчитане на това, което е “записано” в кафето. Това изкуство произлиза още от Китай, a в Европа на тази традиция специално внимание са отделяли древните римляни, където все още продължава да се поддържа традицията и до днес. За да сте добър “четец” на кафе, са ви нужни няколко неща: добра интуиция и познаване на символите. Картините които се образуват от утайката на кафето са показател за миналото, настоящето и бъдещето на човек. Когато се отпива от кафето ние предаваме нашите емоции – напрежение, проблеми. Отваря се канал на информация между пиещия кафе и утайката, когато чашата се обърне и се отече течността се появяват причудливи форми и фигури, които биват разгадани.

1. чашата кафе трябва да държите в дясната си ръка, докато пиете кафето и вътрешността на чашата е желателно да бъде бяла за по-лесно четене.

2. Според някои методи, желателно е кафето да се изпие в 3 до 7 глътки и чашата обръщате, като завъртите от дясно на ляво.

3. В никакъв случай не бива чашата да завъртате няколко пъти. Така ще се унищожат цифрите.

4. ” Четецът “държи чашата дръжката да е от дясната страна.

Частта на чашката, където се намира дръжката, представлява личността на която се гледа. Първата половина от лявата страна (гледано от дръжката) представлява настоящето и близкото минало, а втората половина е близкото бъдеще. Дясната страна показва партньора.  На дъното на чашата се намират проблемите и нещастните области на живота.

1. Ако чашата е пълна с ясни цифри, става дума или за динамичен човек или за човек, който в момента се намира в бурен етап от живота.

2. Ако чашата е пълна с дребни и доста точни цифри става дума за проницателен и хитър човек, който знае точно какво прави. Всеки негов ход е планиран.

3. В близост до дръжката също се чете и миналото и настоящето на семейството на лицето, на което се гледа.

4. В никакъв случай не трябва да се пренебрегва размера на символите. На големите символи обръщайте специално внимание.

5. Ако утайката в чашата е тъмно-кафява на цвят и е непрзрачна, става дума за самоуверена личност.

6. Ако утайката е в светло-кафява на цвят и е прозрачна, личността е доста разстроена и недоволна. Психологически погледнато, по природа е доста емоционална и чувствителната личност.

7. Не трябва да се тормозите ако на пръв поглед всичко ви изглежда като един голям безпорядък. Умението на гадаене на символите идват с течение на времето.

8. Важно е да свързвате символите един с друг. По този начин ще достигнете едно пълно обяснение и ясна картина за това, което чашата има да каже за личността на която се гледа.

Има и по-лесен начин разбира се  http://oracul.bg/coffe.php

 

Изберете камък и вижте какво разкрива за Вас!

1 – Опал – Обичате да се усамотявате. Шумният и натоварен живот не е за вас, предпочитате да оставате сами със себе си и с любимия човек, далеч от забързания свят.
 
2 – Малахит – Очакват ви много промени в личен, духовен и професионален план. Възможно е в живота ви да се появи нова любов. Време е да преосмислите приоритетите си и решенията, които взимате.
  
3 – Слънчев камък – Вие сте оптимист по душа. Очакват ви светло бъдеще, защото гледате на живота от добрата му страна. Лесно пленявате хора с вашето настроение и слънчев характер.
4 – Махагонов обсидиан – Време е да отърсите от старите навици и да промените живота си. Не позволявайте на завистта да ви заслепи и бъдете благодарни за късмета, който имате до момента.
5 – Хаулит – Надарени сте с много силна чувствителност. Сякаш вашите предци ви съветват и ви помагат в живота. Имате силна връзка с миналото и то ви помага да постигате целите в живота си.
 
6 – Яспис – Обичате да се забавлявате и да грабите с пълни шепи от живота. Постоянно търсите приключения и авантюри, и бързо и лесно създавате нови приятелства. Вие сте душата на компанията!

Пожелай си правилно!

Една притча за това колко е важно да знаем какво искаме и да го формулираме точно и ясно…

– Служба по изпълнение на желанията, слушам.

– Желание: мъж. От обитателка номер А1Д8К6.

– Какъв мъж иска тази обитателка?

– Надежден. „Каквото и да се случи, винаги да бъде до нея.“

– И това ли е всичко?

– Да.

– Никаква фантазия няма тази жена… Добре, записвам си – в следващия си живот ще се роди със сиамски близнак.

– Служба по изпълнение на желанията, слушам.

– Номер К18Р3Б46 иска дете.

– Какво дете?

– Каквото и да е…

– Пол? Външност? Какви таланти да оставим от предишния му живот?

– Ами… ъъ… няма информация…

– Тогава – без оплаквания. Следващият.

– С4Ж9Ф1 има нужда от пари.

– Сума?

– Двеста хиляди.

– Защо точно двеста?

– Просто така иска.

– Изпращаме сто. Да се научи да иска по-аргументирано. Следващият.

– Номер Р2000Б14Х9. Желание: Бяло котенце с черни петна и черни лапички – като чорапчета. И със сърчице на главата. Да бъде гальовно и ласкаво и да могат да си спят заедно. Причина: иска да има с кой да си играе.

– Готово, изпълнено е. Явно децата са много по-съобразителни… Слушам желанието на следващия.

– За Ф30М6Ч1 – хубав живот.

– Какво означава за нея „хубав живот“?

– Нещо голямо, ярко, светло…

– Първото, което ми идва на ум е ядрен взрив. Отказваме! Ама че мърлячи! А после пак ще роптаят, че желанията им не се сбъдват. Не умеят дори да поискат нещо…

Източник: fit4brain

Погледни в бъдещето сега!

На човек винаги му е интересно да гледа в бъдещето си .
Трябва само да изберете карта и да видите прогнозата!
Толкова е интересно, това което ви очаква!

Карта №1
Ако изберете карта №1, то много скоро за вас ще настъпи изключително добро време, през което не ви очакват някакви по-особени проблеми и трудности. За вас, всичко ще се подрежда така, както вие самите искате. Важно е да не забравяте за позитивното настроение и да вярвате в доброто!

Карта №2

Ако изберете карта №2, тогава трябва да знаете, че всичко с което се захванете през тази година, трябва да се направи от вас лично, ако искате да има успешен финал. Няма нужда да разчитате на външна помощ.
Не трябва да проявявате лекомислено отношение към събитиятаоколо вас! Успокойте се и постъпвайте във всичко така, като ви подсказва вашата интуиция.
Карта №3
Ако изберете карта №3, в скоро време ще се почувствате буквално на върха. Нещата ще се оправят и не е необходимо да се притеснявате за нищо. Ще почувствате, че най-накрая сте достигнали това, към което сте се стремили. Опитайте се да се обграждате с хора, които са искрени с вас и ви желаят добро. В крайна сметка, само тогава ще можете да получите от съдбата всичко, които тя е готова да ви предостави.

Карта №4

Ако изберете карта №4, благодарение на вашето остроумие, бързина и рационалност ще можете бързо да се придвижите към мечтаното. Всичко, което някога сте искали или все още искате може да се реализира. Въпреки това, не трябва да надценявате своите възможности!
Възползвайте се от съветите на по-компетентен човек, който може да ви помогне и не се колебайте да приемете неговата помощ.

НОВОЛУНИЕ В ТЕЛЕЦ

Новолунието има силата да сбъдва желания. Не пропускайте никога този магичен момент!

КАКВО ДА СИ ПОЖЕЛАЕМ, КОГАТО НОВОЛУНИЕТО Е В ТЕЛЕЦ?

Разбира се, на първо място поставяте своите най-съкровени желания. Ето  още идеи и сфери, които ще ви помогнат да формулирате нови желания.

 • ПАРИ
 • МАТЕРИАЛЕН КОМФОРТ
 • СОБСТВЕНОСТ
 • ПРИТЕЖАНИЯ
 • СТАБИЛНИ УСТОИ
 • УПОРИТОСТ
 • НАПРЕДВАНЕ СТЪПКА ПО СТЪПКА
 • ЦЯЛОСТНОСТ
 • ПОСТОЯНСТВО
 • ТЪРПЕНИЕ
 • СИГУРНОСТ
 • ДОВЕРИЕ
 • СТАБИЛНОСТ
 • СЪЗНАВАНЕ НА ЛИЧНИТЕ НУЖДИ
 • ПОСТАВЯНЕ НА ПОДХОДЯЩИ ГРАНИЦИ
 • ЗДРАВИ ЦЕННОСТИ
 • РЕШИТЕЛНОСТ
 • СЕБЕПРИЕМАНЕ
 • ЧУВСТВЕНИ УДОВОЛСТВИЯ
 • ФИЗИЧЕСКИ КОМФОРТ
 • АРОМАТИ, МАСАЖ, ВКУСОВЕ
 • ПРИЗНАТЕЛНОСТ
 • БЛАГОДАРНОСТ
 • НАЙ-ОБИКНОВЕНИ ФИЗИЧЕСКИ УДОВОЛСТВИЯ
 • ХАРМОНИЯ С ПРИРОДАТА
 • ЗАДОВОЛСТВО
 • ПОСТОЯНСТВО
 • ТЪРПЕНИЕ
 • СЛЕД НОВОЛУНИЕ МОЖЕТЕ ДА ЗАПОЧНЕТЕ И НОВО ЛЕЧЕНИЕ. ТОЗИ ЗОДИАКАЛЕН ЗНАК УПРАВЛЯВА СЛЕДНИТЕ ЧАСТИ НА ТЯЛОТО, ФИЗИОЛОГИЧНИ ПРОЦЕСИ И ЗАБОЛЯВАНИЯ:
 • ЩИТОВИДНА ЖЛЕЗА
 • ГЪРЛО, БРАДИЧКА И ВРАТ
 • ГЛАС И ГЛАСНИ ВРЪЗКИ
 • КАШЛИЦА

НЕКА СЕ СБЪДНАТ ВСИЧКИ ВАШИ ЖЕЛАНИЯ!

Страстната седмица

Страстната седмица разказва за страданиярта и последните дни от живота на Христос. През тази седмица всеки ден е Велик – Велики понеделник, Велики вторник… неделя (Великден).

Понеделник  е последният ден, през който може да се пътува. Извършва се почистване на дома и заобикалящата среда.

Вторник е последният от дните, през които може да се извършва домакинска работа.

Сряда  е последният ден, през който може да се извършва селскостопанска работа.

Четвъртък  се боядисват яйца като първите три са винаги червени.

Разпети петък има забрана върху песните и веселието.  През нощта на Разпети петък се извършват множество гадателни практики.

В Съботата се върши домакинска работа.

В неделя на Великденската трапеза задължително трябва да има козунак, великденски хлябове, боядисани яйца и месо от жертвеното агне.

Важно е да сме добри! Успех!

Какво разкрива за вас позата в която спите

Това е тест, който разкрива много за това, как позата по време на сън издава характера и начина на живот. Разгледайте рисунката и изберете позицията в която си мислите, че спите, по-голямата част от времето.

1.Ако не можете да заспите, без да свиете колене и лежите на една страна, сте спокоен и надежден човек. Не ви е страх от бъдещето. Усмихвате се дори и в най-мрачната зимна сутрин и се справяте без проблеми с всички промени в живота си.
2.Повече от 50% от хората спят в поза “ембрион” – свити на една страна, с колене прибрани към главата. Тази позиция е характерна за хората, които често се тревожат – за тях сънят е своеобразна зона на комфорт след напрегнатия ден. Обикновено са добросъвестни и подредени, но имат склонност да се безпокоят излишно.
3.Ако спи легнали по корем, то вие сте лидер. Вие сте импулсивни и поемате инициативата и в личен и  в професионален план. Най-вероятно предпочитате да планирате всичко предварително и не сте фен на изненади.
4. Ако спите по гръб,  сте позитивен човек, който обича живота и е свикнал да бъде в центъра на вниманието и обичате добра компания. Вие работите упорито и настойчиво, но по рационален начин, предпочитайки да винаги казвам истината. Хората, които спят в тази позиция, често са много силни личности.
5. Ако спиш като войник на внимание.  Това са хора, които неотклонно преследват мечтите си и винаги са устремени към нещо. Те могат да са много критични към себе си – очакват винаги отлични резултати и се отказват бързо, ако не ги постигнат.
6. Ако спиш като чапла, с повдигнат един крак,  най-вероятно сте непредсказуема личност, която често се насочва към всички видове приключения, докато настроението ви може да се промени толкова бързо, че може да объркате тези около вас.