Лесни гадания у дома

Понякога не може да вземете еднозначно решение сами. Имате нужда от напътствие от съдбата. Предлагаме ви няколко изпитани гадания, лесни за изпълнение удома.

 • Гадае се на здрачаване. Между 17 и 19:30 часа.
 • Добре е да бъдете сами в стаята, с изключен телевизор.
Гадание на пламък
Вземете няколко свещи и си намислете същия брой желания или опасения, като предварително запишете всяко на лист хартия. Например сватба, загуба, богатство, запознанство и т.н. Подложете хартийките под свещите. Изричайки желанията си наум, запалете едновременно всички свещи. Която от тях изгори напълно най-бързо, това желано събитие ще се случи първо.
Запалена свещ
Можете да използвате магическите свойства на свещта и без да сте гадатели. Налегнали са ви тъжни мисли или мислите постоянно за конкретен належащ проблем? Запалете восъчна свещ! Гледайте три минути пламъка и мислете за проблема. Трябва в съзнанието ви да се яви начинът за решение. Това е вид медитация. Пречистващата сила на огъня ще изясни мисълта ви.
Свещи е хубаво и да се подаряват. Подарявайки свещ, ти сякаш даваш на близкия си човек топлина от своето сърце.
Гадание по книга
Вземете някаква дебела книга. Задайте въпроса, който най-много ви интересува по възможно най-конкретен и ясен начин. След това напишете на хартия номер на страница и реда отгоре или отдолу. Намерете нужния текст и се опитайте да го разтълкувате според обстоятелствата.
Успех!

Гледането на кафе

Гледането на кафе е древно изкуство и умения за прогнозиране на бъдещето чрез разчитане на това, което е “записано” в кафето. Това изкуство произлиза още от Китай, a в Европа на тази традиция специално внимание са отделяли древните римляни, където все още продължава да се поддържа традицията и до днес. За да сте добър “четец” на кафе, са ви нужни няколко неща: добра интуиция и познаване на символите. Картините които се образуват от утайката на кафето са показател за миналото, настоящето и бъдещето на човек. Когато се отпива от кафето ние предаваме нашите емоции – напрежение, проблеми. Отваря се канал на информация между пиещия кафе и утайката, когато чашата се обърне и се отече течността се появяват причудливи форми и фигури, които биват разгадани.

1. чашата кафе трябва да държите в дясната си ръка, докато пиете кафето и вътрешността на чашата е желателно да бъде бяла за по-лесно четене.

2. Според някои методи, желателно е кафето да се изпие в 3 до 7 глътки и чашата обръщате, като завъртите от дясно на ляво.

3. В никакъв случай не бива чашата да завъртате няколко пъти. Така ще се унищожат цифрите.

4. ” Четецът “държи чашата дръжката да е от дясната страна.

Частта на чашката, където се намира дръжката, представлява личността на която се гледа. Първата половина от лявата страна (гледано от дръжката) представлява настоящето и близкото минало, а втората половина е близкото бъдеще. Дясната страна показва партньора.  На дъното на чашата се намират проблемите и нещастните области на живота.

1. Ако чашата е пълна с ясни цифри, става дума или за динамичен човек или за човек, който в момента се намира в бурен етап от живота.

2. Ако чашата е пълна с дребни и доста точни цифри става дума за проницателен и хитър човек, който знае точно какво прави. Всеки негов ход е планиран.

3. В близост до дръжката също се чете и миналото и настоящето на семейството на лицето, на което се гледа.

4. В никакъв случай не трябва да се пренебрегва размера на символите. На големите символи обръщайте специално внимание.

5. Ако утайката в чашата е тъмно-кафява на цвят и е непрзрачна, става дума за самоуверена личност.

6. Ако утайката е в светло-кафява на цвят и е прозрачна, личността е доста разстроена и недоволна. Психологически погледнато, по природа е доста емоционална и чувствителната личност.

7. Не трябва да се тормозите ако на пръв поглед всичко ви изглежда като един голям безпорядък. Умението на гадаене на символите идват с течение на времето.

8. Важно е да свързвате символите един с друг. По този начин ще достигнете едно пълно обяснение и ясна картина за това, което чашата има да каже за личността на която се гледа.

Има и по-лесен начин разбира се  http://oracul.bg/coffe.php

 

Изберете камък и вижте какво разкрива за Вас!

1 – Опал – Обичате да се усамотявате. Шумният и натоварен живот не е за вас, предпочитате да оставате сами със себе си и с любимия човек, далеч от забързания свят.
 
2 – Малахит – Очакват ви много промени в личен, духовен и професионален план. Възможно е в живота ви да се появи нова любов. Време е да преосмислите приоритетите си и решенията, които взимате.
  
3 – Слънчев камък – Вие сте оптимист по душа. Очакват ви светло бъдеще, защото гледате на живота от добрата му страна. Лесно пленявате хора с вашето настроение и слънчев характер.
4 – Махагонов обсидиан – Време е да отърсите от старите навици и да промените живота си. Не позволявайте на завистта да ви заслепи и бъдете благодарни за късмета, който имате до момента.
5 – Хаулит – Надарени сте с много силна чувствителност. Сякаш вашите предци ви съветват и ви помагат в живота. Имате силна връзка с миналото и то ви помага да постигате целите в живота си.
 
6 – Яспис – Обичате да се забавлявате и да грабите с пълни шепи от живота. Постоянно търсите приключения и авантюри, и бързо и лесно създавате нови приятелства. Вие сте душата на компанията!

Пожелай си правилно!

Една притча за това колко е важно да знаем какво искаме и да го формулираме точно и ясно…

– Служба по изпълнение на желанията, слушам.

– Желание: мъж. От обитателка номер А1Д8К6.

– Какъв мъж иска тази обитателка?

– Надежден. „Каквото и да се случи, винаги да бъде до нея.“

– И това ли е всичко?

– Да.

– Никаква фантазия няма тази жена… Добре, записвам си – в следващия си живот ще се роди със сиамски близнак.

– Служба по изпълнение на желанията, слушам.

– Номер К18Р3Б46 иска дете.

– Какво дете?

– Каквото и да е…

– Пол? Външност? Какви таланти да оставим от предишния му живот?

– Ами… ъъ… няма информация…

– Тогава – без оплаквания. Следващият.

– С4Ж9Ф1 има нужда от пари.

– Сума?

– Двеста хиляди.

– Защо точно двеста?

– Просто така иска.

– Изпращаме сто. Да се научи да иска по-аргументирано. Следващият.

– Номер Р2000Б14Х9. Желание: Бяло котенце с черни петна и черни лапички – като чорапчета. И със сърчице на главата. Да бъде гальовно и ласкаво и да могат да си спят заедно. Причина: иска да има с кой да си играе.

– Готово, изпълнено е. Явно децата са много по-съобразителни… Слушам желанието на следващия.

– За Ф30М6Ч1 – хубав живот.

– Какво означава за нея „хубав живот“?

– Нещо голямо, ярко, светло…

– Първото, което ми идва на ум е ядрен взрив. Отказваме! Ама че мърлячи! А после пак ще роптаят, че желанията им не се сбъдват. Не умеят дори да поискат нещо…

Източник: fit4brain

Погледни в бъдещето сега!

На човек винаги му е интересно да гледа в бъдещето си .
Трябва само да изберете карта и да видите прогнозата!
Толкова е интересно, това което ви очаква!

Карта №1
Ако изберете карта №1, то много скоро за вас ще настъпи изключително добро време, през което не ви очакват някакви по-особени проблеми и трудности. За вас, всичко ще се подрежда така, както вие самите искате. Важно е да не забравяте за позитивното настроение и да вярвате в доброто!

Карта №2

Ако изберете карта №2, тогава трябва да знаете, че всичко с което се захванете през тази година, трябва да се направи от вас лично, ако искате да има успешен финал. Няма нужда да разчитате на външна помощ.
Не трябва да проявявате лекомислено отношение към събитиятаоколо вас! Успокойте се и постъпвайте във всичко така, като ви подсказва вашата интуиция.
Карта №3
Ако изберете карта №3, в скоро време ще се почувствате буквално на върха. Нещата ще се оправят и не е необходимо да се притеснявате за нищо. Ще почувствате, че най-накрая сте достигнали това, към което сте се стремили. Опитайте се да се обграждате с хора, които са искрени с вас и ви желаят добро. В крайна сметка, само тогава ще можете да получите от съдбата всичко, които тя е готова да ви предостави.

Карта №4

Ако изберете карта №4, благодарение на вашето остроумие, бързина и рационалност ще можете бързо да се придвижите към мечтаното. Всичко, което някога сте искали или все още искате може да се реализира. Въпреки това, не трябва да надценявате своите възможности!
Възползвайте се от съветите на по-компетентен човек, който може да ви помогне и не се колебайте да приемете неговата помощ.

НОВОЛУНИЕ В ТЕЛЕЦ

Новолунието има силата да сбъдва желания. Не пропускайте никога този магичен момент!

КАКВО ДА СИ ПОЖЕЛАЕМ, КОГАТО НОВОЛУНИЕТО Е В ТЕЛЕЦ?

Разбира се, на първо място поставяте своите най-съкровени желания. Ето  още идеи и сфери, които ще ви помогнат да формулирате нови желания.

 • ПАРИ
 • МАТЕРИАЛЕН КОМФОРТ
 • СОБСТВЕНОСТ
 • ПРИТЕЖАНИЯ
 • СТАБИЛНИ УСТОИ
 • УПОРИТОСТ
 • НАПРЕДВАНЕ СТЪПКА ПО СТЪПКА
 • ЦЯЛОСТНОСТ
 • ПОСТОЯНСТВО
 • ТЪРПЕНИЕ
 • СИГУРНОСТ
 • ДОВЕРИЕ
 • СТАБИЛНОСТ
 • СЪЗНАВАНЕ НА ЛИЧНИТЕ НУЖДИ
 • ПОСТАВЯНЕ НА ПОДХОДЯЩИ ГРАНИЦИ
 • ЗДРАВИ ЦЕННОСТИ
 • РЕШИТЕЛНОСТ
 • СЕБЕПРИЕМАНЕ
 • ЧУВСТВЕНИ УДОВОЛСТВИЯ
 • ФИЗИЧЕСКИ КОМФОРТ
 • АРОМАТИ, МАСАЖ, ВКУСОВЕ
 • ПРИЗНАТЕЛНОСТ
 • БЛАГОДАРНОСТ
 • НАЙ-ОБИКНОВЕНИ ФИЗИЧЕСКИ УДОВОЛСТВИЯ
 • ХАРМОНИЯ С ПРИРОДАТА
 • ЗАДОВОЛСТВО
 • ПОСТОЯНСТВО
 • ТЪРПЕНИЕ
 • СЛЕД НОВОЛУНИЕ МОЖЕТЕ ДА ЗАПОЧНЕТЕ И НОВО ЛЕЧЕНИЕ. ТОЗИ ЗОДИАКАЛЕН ЗНАК УПРАВЛЯВА СЛЕДНИТЕ ЧАСТИ НА ТЯЛОТО, ФИЗИОЛОГИЧНИ ПРОЦЕСИ И ЗАБОЛЯВАНИЯ:
 • ЩИТОВИДНА ЖЛЕЗА
 • ГЪРЛО, БРАДИЧКА И ВРАТ
 • ГЛАС И ГЛАСНИ ВРЪЗКИ
 • КАШЛИЦА

НЕКА СЕ СБЪДНАТ ВСИЧКИ ВАШИ ЖЕЛАНИЯ!

Страстната седмица

Страстната седмица разказва за страданиярта и последните дни от живота на Христос. През тази седмица всеки ден е Велик – Велики понеделник, Велики вторник… неделя (Великден).

Понеделник  е последният ден, през който може да се пътува. Извършва се почистване на дома и заобикалящата среда.

Вторник е последният от дните, през които може да се извършва домакинска работа.

Сряда  е последният ден, през който може да се извършва селскостопанска работа.

Четвъртък  се боядисват яйца като първите три са винаги червени.

Разпети петък има забрана върху песните и веселието.  През нощта на Разпети петък се извършват множество гадателни практики.

В Съботата се върши домакинска работа.

В неделя на Великденската трапеза задължително трябва да има козунак, великденски хлябове, боядисани яйца и месо от жертвеното агне.

Важно е да сме добри! Успех!

Какво разкрива за вас позата в която спите

Това е тест, който разкрива много за това, как позата по време на сън издава характера и начина на живот. Разгледайте рисунката и изберете позицията в която си мислите, че спите, по-голямата част от времето.

1.Ако не можете да заспите, без да свиете колене и лежите на една страна, сте спокоен и надежден човек. Не ви е страх от бъдещето. Усмихвате се дори и в най-мрачната зимна сутрин и се справяте без проблеми с всички промени в живота си.
2.Повече от 50% от хората спят в поза “ембрион” – свити на една страна, с колене прибрани към главата. Тази позиция е характерна за хората, които често се тревожат – за тях сънят е своеобразна зона на комфорт след напрегнатия ден. Обикновено са добросъвестни и подредени, но имат склонност да се безпокоят излишно.
3.Ако спи легнали по корем, то вие сте лидер. Вие сте импулсивни и поемате инициативата и в личен и  в професионален план. Най-вероятно предпочитате да планирате всичко предварително и не сте фен на изненади.
4. Ако спите по гръб,  сте позитивен човек, който обича живота и е свикнал да бъде в центъра на вниманието и обичате добра компания. Вие работите упорито и настойчиво, но по рационален начин, предпочитайки да винаги казвам истината. Хората, които спят в тази позиция, често са много силни личности.
5. Ако спиш като войник на внимание.  Това са хора, които неотклонно преследват мечтите си и винаги са устремени към нещо. Те могат да са много критични към себе си – очакват винаги отлични резултати и се отказват бързо, ако не ги постигнат.
6. Ако спиш като чапла, с повдигнат един крак,  най-вероятно сте непредсказуема личност, която често се насочва към всички видове приключения, докато настроението ви може да се промени толкова бързо, че може да объркате тези около вас.

 

 

 

Късметче!

Намирате монета на улицата и възкликвате: „ Късметче!“

Прибирате я в портфейла, за да ви донесе още пари. Да, но съгласно с източните суеверия , това е огромна грешка.

Щом монетата е загубена, означава че предишният й притежател може би има лош късмет с парите. Взимайки монетката, ние взимаме и лошата му карма. Така че, ако не сме сигурни, че богаташ е изпуснал монетата умишлено, по‐добре да не я пипаме въобще.

Коя ябълка би изял веднага?

Ябълката е стара като света.  В Библията тя е плода на познанието, на Доброто и Злото. готови ли сте Ябълките да рзкажат нещо за вас?

ЯБЪЛКА №1

Вие сте директен и честен човек. Никога не се опитвате да завоалирате истината, каквато и да е тя. Нямате задни мисли и съответно не кроите тайни планове. Не се страхувате да останете себе си, не слагате маски. Вие сте щастливи в малките неща, не се тревожите твърде силно за нищо.

ЯБЪЛКА №2

Имате игрив характер, пълен с енергия. Скуката е ваш смъртоносен враг, животът ви не е скучен – пълен с препятствия и приключения. Всяко необикновено и изпълнено с впечатления преживяване ви носи радост от живота.

ЯБЪЛКА №3

Вие сте интересен човек. Така смятат всички хора около вас. Но самите вие мислите по друг начин. Присъщ ви е оптимизъм, въображение и усещане за красотата. И това вдъхновява хората. Всичко, което се случва в живота ви, е много интересно за другите.

ЯБЪЛКА №4

Вашият коз е надеждността. Вие притежавате рядкото качество за баланс в мислите, чувствата и постъпките. Сдържани сте, но понякога тази сдържаност граничи със срамежливост. Повече слушате, отколкото говорите и това напълно ви устройва.

ЯБЪЛКА №5

Когато ви види човек, изниква думата радост. Живеете живота си пълноценно, не ви е нужен адреналин. Животът е хубав и в това е неговата прелест. Вие цените вкусовете, формите, звуците и ароматите на всеки ден.

ЯБЪЛКА №6

Вие сте остроумни и проницателни. Имате пъргав ум и бърза реакция. Съобразявате в движение. Дори, ако не сте прекалено общителни, при необходимост ставате разговорчиви и жизнерадостни. Можете да сте и забавни, и интелектуални едновременно, което ви прави душата на компанията